Boliginteriør, der fungerer i dit hjem

Boliginteriør, der fungerer i dit hjem

Sponsoreret

Selvom boliginteriør for mange opfattes som nipsting, der i hvert fald ikke skal være for meget af i hjemmet, så handler det alt sammen om, hvilke former for boliginteriør du vælger. Alle har hver sin indretningsstil, og der er ikke noget, der er forkert, men boliginteriør kan sagtens være med til at gøre din bolig til dit hjem, og i dette indlæg giver vi dig nogle bud på, hvordan du sikrer det.

Vaser med blomster

Vaser er dekorative i sig selv, men når du fylder dem med blomster, er det svært ikke at få et smil på læben. Det kræver ikke noget særligt, og hvis du ikke kan overskue at udskifte med friske blomster ugentligt, kan du altid ty til den tørrede løsning, som holder for evigt.

Billeder på væggen

Findes der noget kedeligere end hvide, kønsløse vægge? Hvis du ikke har lyst til at finde malerpenslen frem, kan du altså imødekomme dette ved at hænge billeder, malerier eller plakater op. Det vil gøre en kæmpe forskel for din bolig samt få din personlighed til at træde frem.

Figurer på hylder og reoler

Træ passer ind i enhver bolig, og derfor er træfigurer et sikkert valg, når det kommer til boligindretning. Du kan vælge dyremotiver, julemotiver, stjernetegn eller andre symbolske motiver, som passer ind på børneværelset, i stuen eller på kontoret.