Boliginteriør til dit hjem

Boliginteriør til dit hjem

Sponsoreret

Der er ikke noget så skønt som et hjem, der spiller – både rent praktisk, og når det kommer til boligens indretning og stil. Noget af det, der kan være med til at skabe ro i hjemmet er, at indretningen er overskuelig, velfungerende, pæn at se på og rar at være i. Kender du til følelsen af, at du altid rydder op, flytter rundt og går med overvejelserne om, hvordan du mon kan få styr på alt det, der ikke har en plads?

En anbefaling herfra lyder på at få skabt en rød tråd i dit hjem, der binder de forskellige rum, møbler og brugsgenstande sammen. Sørg for, at dit køkken, spiseområde og stue spiller naturligt sammen – hvis det er muligt. En måde at gøre det på, kan være ved at lade bestemte materialer, farver og træsorter gå igen gennem indretningen. Har du valgt et egetræsspisebord, kan det være en god idé at lade eg gå igen på eksempelvis hylder, rammer og andet interiør.

Søger du nyt interiør?

Er du på jagt efter nyt interiør og møbler til din bolig, så er stilfisk.dk et godt sted at starte. Her finder du kendte danske og internationale brands såsom Muubs, der fører et bredt udvalg af alt lige fra stel, vaser og glas til møbler og tekstiler. Interiøret fra Muubs er generelt holdt i minimalistiske designs med enkle linjer og fremstillet i materialer som træ og jern, der passer ind i mange indretningsstile. Derudover finder du også mere organiske former og produkter, som er fremstillet af naturprodukter som vandhyacinth.