Danske vinduer er en efterspurgt vare

Danske vinduer er en efterspurgt vare

Sponsoreret

I Danmark er vi kendt for godt design. Men det er måske ikke alle, der tænker på vinduer, når dansk design bliver nævntAlligevel køber flere og flere danske vinduer, og det kunne tyde på, at dansk designede vinduer for alvor er ved at få fat på både det danske og internationale marked. 

Suser der kølig luft ind ad vinduerne hjemme hos dig, eller siver varmen ud i de kolde måneder? Så er det måske på tide at skifte vinduerne ud med nogle nye.  

Vinduer har en naturlig begrænset levetid, men selvom vinduer kan holde i op til en halv menneskealder, skifter mange dem ud løbende. Og når der skal findes nye vinduer til hjemmet, vælgere flere de danske vinduer. 

I løbet af 2017 oplevede Vindueindustriens medlemmer en stigning i salget af vinduer – både til kunder i Danmark og udlandet.  

Licitationen, der er Byggeriets Dagblad, fortalte i februar måned, at særligt det sidste kvartal af sidste år var positivt for Vindueindustriens medlemmer, hvilket kunne tyde på, at danske vinduer bliver mere og mere populære. 

Du kan blandt andet finde dansk producerede vinduer hos Klarvinduer, som tilbyder kvalitetsvinduer i specialdesign til gode priser.