Få en dressurpisk til din hest

Få en dressurpisk til din hest

Sponsoreret

Hvis du har brug for at få trænet din hest lidt ekstra, så kan du købe forskelligt dressurudstyr hos 2Horse, der hjælper dig godt på vej, så du kan finde det, du leder efter.

Det er vigtigt, at ens hest er trænet. Det ved alle, der har lidt forstand på heste. Og for træne en hest har man brug for forskelligt udstyr, som kan hjælpe træningen på vej. Det kan blandt andet være en dressurpisk, sådan at man kan lære hesten, hvad der er godt, og hvad der ikke er.

2Horse har flere forskellige bud på en hestepisk, og du kan se det store udvalg på hjemmesiden. Du kan blandt andet finde en dressurpisk med bling, som er den, du kan se på billedet. Den har et mønstret greb med klare krystaller og en sølvfarvet top med en stor krystal, og så har den en almindelig snert i enden. Så hvis du er til en pisk, der er lidt udover det sædvanlige, så kan du vælge den. Ønsker du en, der er lidt mere almindelig, så kan du også sagtens finde det.

Der er gratis fragt ved køb for over 499 kr, og så er der altid 14 dages returret, hvis du skulle komme til at fortryde et køb.