Har din virksomhed problemer med indeklimaet?

Har din virksomhed problemer med indeklimaet?

Sponsoreret

Hvis din virksomhed har problemer med indeklimaet, er det på tide at få gjort noget ved det. Først og fremmest kan I få foretaget en indeklima måling. Indeklimaet har nemlig afgørende betydning for vores trivsel på arbejdspladsen.

Bedre indeklima giver bedre trivsel

For mange medarbejdere er et godt indeklima ensbetydende med bedre trivsel på arbejdspladen. De fleste mennesker bruger en tredjedel af dagen på at arbejde, og de der har kontorarbejde eller lignende, bruger derfor mange timer indendørs. Indeklimaet er afgørende for trivsel, men også for produktiviteten på arbejdspladsen. Mange af os kender følelsen af at sidde i et alt for varmt rum, eller at der er for mange mennesker samlet i samme rum, som både kan forstyrre luftvejene i lokalet og give støjgener. Det er derfor vigtigt at tænke over måden, man indretter rummene i en arbejdsplads, samt hvor mange mennesker skal der være i hvert rum. Derudover er varme- og luftforholdene vigtige, og så kan bygningens materialer have stor betydning. Det er alle ting, man bør indrette sig efter for at opnå det bedst mulige indeklima og arbejdsmiljø.

Eksperter på området

Eurofinsmiljoluft.dk har mere end 20 års erfaring i at hjælpe virksomheder med at opnå det bedst mulige indeklima. De har hjulpet over 300 virksomheder med at opnå et bedre arbejdsmiljø ved hjælp af indeklimamålinger. Derefter har de kunnet præcisere, hvilke forbedringer der er nødvendige for at få bedst mulige forhold for medarbejderne. De kender nemlig selv til vigtigheden af et godt indeklima fra deres eget kontormiljø, og ved derfor hvor stor indflydelse det har på trivslen på en arbejdsplads.