Hvordan finder jeg den rette efterskole?

Hvordan finder jeg den rette efterskole?

Sponsoreret

Har du besluttet dig for, at du skal på efterskole? Så skal du i gang med at finde den rette, der passer til dine interesser. Det ville selvfølgelig være skønt, hvis du bare kunne få stukket svaret i hånden, men det kræver noget research fra din side af, så du kan finde den rigtige efterskole for dig.

 

Det vigtigste er, at du tænker over, hvad du godt kan lide at lave. Har du noget, du interesserer dig ekstra meget for? Så er det værd at undersøge, om der findes en efterskole med en linje inden for dit interessefelt.

 

Start med at undersøge forskellige efterskoler online

 

Til at starte med bør du søge rundt efter forskellige efterskole og se, hvad de tilbyder. På Øse Efterskole kan du eksempelvis gå på en vaskeægte teater efterskole med en teaterlinje. Det er helt klart noget for dig, hvis du elsker teater.

 

Er teater ikke noget for dig, kan du i stedet undersøge efterskoler med sportslinjer, IT-linjer, danselinjer m.m. Uanset hvad du interesserer dig for, vil det højst sandsynligt være muligt at finde den helt rigtige efterskole.

 

Besøg flere efterskoler

 

Når du har fundet to eller tre interessante efterskoler, bør du tage hen og besøge dem alle. Det vil give dig et godt indtryk af de forskellige steder, så du kan få en fornemmelse for, om du vil føle dig hjemme der.

 

Hos nogle efterskoler kan du kontakte dem og booke et besøgstidspunkt, så du kan blive vist rundt og høre mere om skolen. Det giver dig ligeledes mulighed for at snakke med de forskellige lærere og elever.