Ingen festival uden et drikkespil!

Ingen festival uden et drikkespil!

Sponsoreret

Solen brænder i ansigtet, øllene er kolde og musikken spiller. Snart sparkes festivalsæsonen i gang, og du kan ikke komme igennem en festival uden et drikkespil. Find de fedeste spil hos Giggles.dk.

Drikkespil. Det er noget af det, der især hører festivalsæsonen til, og her kan Giggles.dk hjælpe dig på vej. Webshoppen sælger sjove gadgets og ting til underholdning. I kategorien Festival & Koncerter finder du alt, hvad du skal bruge af både praktiske og sjove gadgets til at gøre din oplevelse bedre på din næste festival eller koncert.

Eksempelvis kan du finde flere forskellige slags ølbong, ølhjelme og vodkapistoler, som fungerer perfekt til at få gang i festen i dit teltområde, når trætheden sniger sig op og tømmermændene er ved at ramme.

Du kan også finde mere praktiske ting til din festival som for eksempel hatte, regnslag til sko, paraplyer, tissetrakter, festivalsko og overtræt til toiletbrættet. Du kan også købe et helt festivalkit med blandt ørepropper, toiletovertræk og farverige regnslag, så du er sikret at have styr på alt det praktiske til din festival.

Tag et kig ind forbi Giggles.dk, hvis du har brug for lidt inspiration til fede ting at have med på festival, og så sørger de for god og hurtige service, når du bestiller dine festivalgadgets.