Kvalitetsmøbler i institutioner

Kvalitetsmøbler i institutioner

Sponsoreret

Fem vanter, tre par sko og en våd regnjakke. Det er ikke altid nemt at holde styr på, hvis der er hvis i institutioner, hvor alle 57 børn har overtøj til alt slags vejr. Men Kolon Total Inventar hjælper pædagoger og forældre på vej. Virksomheden har nemlig mange forslag til kvalitetsmøbler i institutioner, der organiserer rodet.

Når børnene i institutionerne rundt omkring i landet har egen garderobe, bliver det meget nemmere at finde de to ens strømper, den blå legetøjsbil og den jakke, der er barnets egen. Så har det heller ingen betydning, om det er bedstemor eller barnepigen, der henter, for alle ved, hvor barnets ting hører til.

Det første møde med institutionen

Garderoberne er det første, børn og forældre møder om morgenen, og det sidste de ser, når de går hjem. Derfor er garderoberne en vigtig del af indretningen i institutionen. De skal på den ene side være praktiske og på den anden side være indbydende.

Tilpassede løsninger

Kolon Total Inventar har med tiden skabt mange løsninger rundt omkring i de danske institutioner.

Børnegarderober i høj kvalitet er nemlig én af virksomhedens kernekompetencer. Uanset om garderoberne står på gulvet eller om det er kasser, der hænger på væggen, har virksomheden en løsning. Sortimentet rummer nemlig alle slags børnegarderober, fordi Kolon Total Inventar har gjort det til en forretning at skabe kvalitetsmøbler i institutioner, som hjælper både børn og voksne til en organiseret hverdag.

Skal garderoben have alle regnbuens farver, eller skal den være klassisk i træ af krydsfiner? Der er mange muligheder for indretning af børnegarderober i institutioner. Kolon Total Inventar hjælper også institutionerne med at finde individuelle løsninger.