LED spots

LED spots

Sponsoreret

Før i tiden havde forbrugerne og producenterne problemer med at spots blev for varme, og det betød, at man ikke kunne have dem til hænge i skabe og andre opbevaringsmuligheder. Det har LED spots løst, da de ikke oplever samme overophedning som de traditionelle pærer.

LED spots har gjort det muligt at have spots hængende rundt omkring i hele huset og LED pærer kan også holde til at hænge udenfor, fordi de tåler frost og kulde. Der findes mange typer LED spots, men det er vigtigt, at du sørger for at vælge den, der passer til dit hjem.

LED pærer GU10

GU10 LED spots er pærer med LED, der passer ind i GU10 fatningen. Dette spot passer til at man kan få belyst køkkenbordet fra undersiden af køkkenskabene, så man altid har det optimale arbejdes lys i køkkenet, når man laver mad. GU10 LED spots kan også bruges til belysning fra loftet, hvis entreen eller køkkenet mangler noget ekstra lys. Der er mange muligheder med spottet og det lyser rigtig godt op med en retningsbestemt metode.

Hvis du har en GU10 fatning i hjemmet er det vigtigt, at du vælger den rette pære til fatningen. Det gør sig gældende for alle fatninger, da pærerne er designet til at være tilpasset de forskellige typer.