Sådan gør du data spiseligt

Sådan gør du data spiseligt

Sponsoreret

Du er datadrevet og bruger data hver dag i arbejdet, men sommetider er det svært at forklare til vigtige stakeholders og samarbejdspartnere. Her kommer Power BI ind i billedet, fordi det kan være med til at visualisere data.

I har en masse data, men bruger I også denne data til at skabe endnu mere interesse hos stakeholdere, samarbejdspartnere og internt? Med Power BI kan man få rå data til at blive flotte dashboards ved at trykke på få knapper. Værktøjet gør tungt data overskueligt og sørger for, at alle kan omsætte data til reel viden og forhåbentligt en bedre forståelse.

Power BI er et digitalt værktøj, der kan tilkobles Google Ads og Search Console og på den måde hjælpe dig med at forstå sammenhængen mellem eksempelvis din omsætning og placeringer på Google. Dette kan give et overblik over, hvor der er et uudnyttet potentiale. Med sit flotte visuelle udtryk kan det give et mere overskueligt billede af dette, som alle i virksomheden kan få gavn af. Når man bruger visualisering af data på den måde, så træder man ud af den velkendte boks og udforsker nye muligheder. Det kan skabe vækst og et fælles mål.