Sammensæt din egen billedvæg med plakater, der tilsammen udgør ”the perfect pair”

Sammensæt din egen billedvæg med plakater, der tilsammen udgør ”the perfect pair”

Sponsoreret

Det kan være svært at gennemskue, hvilke billeder der passer sammen, når man skal sammensætte en billedvæg i hjemmet. Passer motiverne med hinanden? Og hvad med størrelsen? Læs med hvis du har brug for gode råd til at lave din egen, personlige billedvæg.

 

Det kan være en udfordring, når man forsøger at lege med dynamikken i et rum og bevæger sig ud i at lave en billedvæg. Har du brug for viden om at sætte plakater sammen? Så får du her en guide i forskellige tanker, man kan gøre sig, når man sammensætter plakater.

 

Det handler først og fremmest om at personliggøre hjemmet, når man skal lave en billedvæg derhjemme. Tidens tendenser taler for sig selv. Det behøver ikke længere at være perfekt, når det kommer til størrelsen på billedet. Det kan skabe en særlig dynamik i et rum, når man bevæger sig ud på dybt farvand og tør lege med størrelserne på billederne. Det skaber spil og perspektiv til et rum ved for eksempel at hænge billederne forskudt af hinanden.

 

For at personliggøre hjemmet bedst muligt er det vigtigt, at du vælger nogle plakater, der kan fortælle en historie om dig, og hvem du er. Det kan være, at du ønsker at fortælle noget om, hvilken by du kommer fra, eller hvilket land du kommer fra. Er der et sted, du er særligt knyttet til? Steder kan være med til at starte samtaler om – samtaler om et liv, der er levet, minder og meget mere.