Sengeramme med opbevaringsplads til dig, der bor småt

Sengeramme med opbevaringsplads til dig, der bor småt

Sponsoreret

I de fleste hjem er der brug for masser af opbevaringsplads, men i nogle hjem er det mere tiltrængt end andre. Hos vidaXL kan du få en sengeramme med masser af opbevaringsplads under.

Bor du i lejlighed eller et andet sted med få kvadratmeter? Måske du kender det. Du har en ekstra dyne, dynebetræk, håndklæder, en weekendtaske, en vinterjakke eller hvad du ellers lige har af ekstra ting, som du ikke bruger hver dag, men som du stadig skal have plads til. Hvis du bor i en lejlighed, hvor du gerne skal kunne have alle dine ting på ét eller to værelser, så kender du helt sikkert situationen.

Hvis du er på udkig efter ny sengeramme, så skal du overveje opbevaringssengen fra vidaXL. Denne stofbeklædte seng omdanner det ubrugte rum under madrassen til et opbevaringsrum med rigeligt plads til opbevaring af tøj, lagner, tæpper mv. Den har en gasløft-mekanisme, der gør det nemt at løfte madrassen. Lamelbunden forbliver oprejst, når den løftes, så du har begge hænder fri til at tage eller placere ting i rummet nedenunder, og det er altså meget nemmere, end det måske lyder. På den måde har du pludselig nogle ekstra kvadratmeter at boltre dig på. Opbevaringssengen er betrukket med slidstærkt stof, så den ser indbydende ud og er let at vedligeholde. Den er altså ideel til dig med få kvadratmeter, men det er også en pæn og god seng, som alle kan få glæde af. Du kan se meget mere om sengen og de andre typer senge fra vidaXL på deres hjemmeside. Køb sengeramme her.