Simpelt sommertøj kommer du langt med

Simpelt sommertøj kommer du langt med

Sponsoreret

Der er en tendens indenfor modens verden. Om vinteren kan vi godt lide at klæde os i tunge og mørke farver. Det er sæson for lange, sorte frakker og brune støvler. Omvendt kan vi om sommeren godt lide at trække en blomstret skjorte, gule sneakers og farverige shorts.

I virkeligheden burde det være omvendt. Om vinteren er vores omgivelser grå og uinspirerende. Det er da her, vi skal trække i farver, der får os til at glemme, hvor meget vi savner sommeren, i stedet for at marinere os selv i vinterdepression og selvynk.

På samme måde bør sommeren være der, hvor vi toner ned for farverne på vores krop. Naturen står i fuldt flor! Træerne er grønne, blomsterne er sprunget ud og fuglene skråler fra en tagryg. Alle de indtryk risikerer vi at gå glip af, når vi selv topper naturen med vores tøj. For hvert et skridt du tager, kommer dine gule sneakers frem i periferien af dit synsfelt som en gul refleksvest.

Jordnære farver

Ton ned for dig selv. Tillad dig selv at spille andenviolin for dine omgivelser. Klæd dig selv i jordnære farver. Jordnær er ikke nødvendigst mørkt og kedeligt. Jordnære farver kan også være hvid, beige og grøn, bare på en knap så neonagtig måde.

Her gør hør sig rigtigt godt som materiale til sommertøjet. Det groft vævede materiale giver en fornemmelse af noget simpelt, og farverne bliver altid fremstillet på en diskret og sympatisk måde.

Hør har også den fordel som sommertøj, at huden nemt ånder igennem. Det er et let materiale, der giver dig luft under armene.

Klæder du dig som jeg har beskrevet her, er jeg sikker på, at du hurtigt for øjnene op for, at din egen skønhed aldrig kan måle sig med den naturen besidder.