Slip din indre abe løs i Til Tops Klatrepark

Slip din indre abe løs i Til Tops Klatrepark

Sponsoreret

Tæt på Lyngby ligger Til Tops Klatrepark med et hav af muligheder for klatring. Så har I brug for en hyggelig og sjov aktivitet til hele familien, så kig forbi frederiksdalklatrebane.dk.

Er du til klatring? I Til Tops Klatrepark er der baner oppe i træerne helt fra 3 til 16 meter, som er nænsomt passet ind i naturen, så det fremstår som om, det er en del af selve skoven. Der er 50 platforme, masser af udfordrende forhindringer og 6 svævebaner i 3 forskellige sværhedsgrader.

I Frederiksdals Klatrepark er sikkerheden helt i top. Alle deltagere i klatreparken bliver udstyret med en klatresele og en hjelm, og så skal man gennemgå 20-30 minutters instruktion på en prøvebane, så du er sikker på, at der er ikke sker noget.​

Af sikkerhedsmæssige årsager er der på alle klatrebaner også en gennemgående sikkerhedswire, som alle deltagere er hægtet på med en unik karabin, der ikke kan åbnes. Dette system sikrer, at det ikke er muligt at falde ned eller gøre noget sikkerhedsmæssigt forkert under klatresessionen.

Når sikkerheden er i top, betyder det også, at klatreparken kan afholde børnefødselsdage og lignende, da det ikke er nødvendigt med opsyn på hver enkelt klatrebane. Klatrebanens sikkerhedssystem er godkendt af politiet og af Force Technologies, som er den kontrollerende myndighed for klatrebaner.