Spil golf i Dubai: Luksus, lokale traditioner og kontraster i de vildeste omgivelser

Spil golf i Dubai: Luksus, lokale traditioner og kontraster i de vildeste omgivelser

Sponsoreret

Dubai er på alle måder lig med ekstravagance, luksus, imponerende kultur, fantastiske strande, stormagasiner og ikke mindst fremragende golfbaner.

Vil du opleve toppen af poppen inden for golfrejser, kan du med fordel kigge nærmere på Dubai, som er den næststørste af de syv Emirater.

Dubai er fascinerende på mange måder. Og midt i hele verdens hype af de smukke skyskrabere, verdens største shoppingcenter, fantastiske strande og et rigt kulturliv, så har vi danskere også en lille historie, som er en del af den store historie.

Thomas Bjørn besejrede nemlig ingen mindre end Tiger Woods på golfbanen ved Emirates Golf Club i 2001, og Iben Tinning sluttede karrieren på den samme bane i 2010, så det er ikke et ukendt sted for danske golfentusiaster.

Dubais kontraster mellem rig luksus og fascinerende oprindelig kultur kan opleves af de fleste der rejser til Dubai, men du kan kombinere en udforskende tur i den vilde by med en fantastisk golfferie, hvor du får lov at spille på nogle af verdens mest eftertragtede baner.

Golf i Dubai arrangeres blandt andet af Classicgolf, der hjælper dig med at arrangere hele rejsen, så du trygt kan slappe af og nyde både store oplevelser og fantastiske golfbaner.