Tips til at indrette din stue

Tips til at indrette din stue

Sponsoreret

Uanset om din stil er traditionel eller moderne, afslappet eller formel, opsigtsvækkende eller afdæmpet, bør din stue være et sted, hvor du føler dig godt tilpas og tilbringer kvalitetstid sammen med venner, familie eller bare dig selv. Dert er en kunst at indrette en stue, der ser godt ud og fungerer godt for dig. Så før du dykker ned i indrette din stue, er det værd at tage et kig på disse tips og tricks.

Bland lyst og mørkt

Når en stue er helt hvid og lys, kan det føles for “rent” og utilnærmeligt. Når det hele er mørkt, kan det føles som en hule. Men at blande mørke og lyse farver skaber et dynamisk look, der har dybde og balance. Indretningen i ethvert rum nyder godt af inddragelse af både en lille smule hvid og lidt sort.

Leg med teksturer. Tekstur er let at overse, når du indretter din stue. Men det er vigtigt at gøre, så en stue føles hyggeligt. Medtag læder, bomuld, uld, metal, sten, glas, planteliv og så mange andre teksturer som du kan. Puder er et godt sted at starte, især hvis du dekorerer en stue på et budget. Se om du kan tilføje andre former for tilbehør og møbler, så du når hele vejen rundt. Det kan eksempelvis være ting fra det populære brand Hay.
Tilføj et strejf af farve. Mens det er muligt at dekorere et smukt rum uden farver, kan tilføjelsen af selv en lille smule farve til en stue gøre meget for at skabe en afslappet og indbydende atmosfære.