Tøj fra Thrasher til skateren

Tøj fra Thrasher til skateren

Sponsoreret

Er du ofte at finde på ramperne på skaterbanerne rundt omkring i byen? Hvis du er habil skater og har været det i mange år, så er der gode chancer for, at du kender til Thrasher. Se udvalget af produkter fra Thrasher hos The Boss Shop her.

Ikke bare tøj

Ruller du ofte gennem byen på dit skateboard, mødes du på skaterbanen med dine venner, eller måske er skateboardet mere et transportmiddel for dig? Hvis du går op i hele skaterverdenen, kender du måske allerede brandet Thrasher. Faktisk er det ikke et brand, som er opstået på traditionel vis. Thrasher er nemlig et månedligt skateboard-blad, der første gang så dagens lys tilbage i 1981 i San Francisco. Efterfølgende er de begyndt at designe og producere mere end bare skater-magasiner, heriblandt t-shirts, sweatshirts og accessories. Et udvalg af det kan du finde hos The Boss Shop. 

Skatertøj der holder

Når du besøger thebossshop.dk, finder du et stort udvalg af tøj fra Thrasher, men det er ikke det eneste fra det populære skaterbrand. Blandt sortimentet finder du nemlig blandt andet også udstyr til skating, hatte, sko og månedens magasin. Thrasher designer enkle t-shirts og sweatshirts i forskellige farver med det brandets navn på i forskellige formater, mens der på andre også er et cool skater-tryk på. Når du vil glæde dig selv med tøj fra Thrasher, kan du stole på, at det er høj kvalitet, du får ind ad døren. Der er stor bevægelsesfrihed, så du nemt kan udføre forskellige tricks på skateboarded. Kig ind og se deres store udvalg fra Thrasher.