Det jyske entreprenørfirma KG Hansen kan sit kram

Det jyske entreprenørfirma KG Hansen kan sit kram

Sponsoreret

Den jyske virksomhed K.G. Hansen & Sønner a/s tilbyder smukt design og solidt håndværk, når du bestiller en entreprenør eller totalentreprise.

KG Hansen kan sørge for en entreprenør i Aarhus, hvis du har brug for hjælp til et byggeri. Virksomheden kan sit kram og har kunnet det gennem et århundrede. De holder til i Grindsted, og har eksisteret siden 1910, og på det tidspunkt var det Karl Gustav Hansen, der startede virksomheden. Han var den slags murermester, der stod inde for alt det, han og virksomheden leverede. Han gik ikkehjem, før alt var som aftalt, og den gode jyske indstilling har medvirket til, at K.G. Hansen & Sønner a/s har vokset sig til en stor og betydende entreprenørvirksomhed.

Virksomheden er efterhånden meget anerkendt, hvilket man også ser, når man kigger på, hvilke store byggerier, der er blevet sat til at lave. Blandt andet vandt de sidste år for årets byggeri, da de byggede det storslåede og succesfulde Lego House, som du også kan se en del af på billedet. Det er et meget imponerende byggeri, der virkelig viser, hvad KG Hansen kan bygge. Du kan se flere af byggerierne på hjemmesiden, der blandt andet tæller rådhuset i Billund, Teddy Bear Art Museum og boliger på Lindevej i Billund og på stående fod er de ved at bygge et ny multihus i Billund Lufthavn.

Hos KG Hansen mener de, at der er mange måder at bygge på, men at der kun er én måde, der holder – nemlig at bygge ordentligt.