Campingferie for hele familien

Campingferie for hele familien

Sponsoreret

Er ferien rundt om hjørnet, bør du og din familie tage et kig på Hjarbæk Fjord Camping I Midtjylland. Campingpladsen ligger lige ud til Limfjorden og er indbydende for alle aldre, og så er der masser af plads til afslapning, vandreture og leg for barnlige sjæle.

Afslapning og leg året rundt

Det helt særlige ved Hjarbæk Fjord Camping er beliggenheden lige ved Limfjorden. Ud til fjorden løber fire åer, der indbyder til en fisketur eller to, og så er der rig mulighed for vandretur på de forskellige stier over omkring pladsen. Desuden er der ikke længere end 15 kilometer til Viborg og 22 kilometer til Skive, så hvis du og familien vil udforske byerne omkring, skal I ikke køre langt. Men det er ikke kun naturen omkring, der er særlig. Selve campingpladsen har et kuperet terræn, hvilket betyder unikke muligheder for at ligge til på terrasser med udsigt over fjorden, så solnedgangen kan afslutte en dejlig dag. Trods den åbne plads er der gode læforhold på de forskellige pladser. Der kan altså roligt slappes af ved campingvognen, mens børnene leger på legepladsen, og skulle vejret blive knap så godt, er der trådløst internet over hele pladsen, så der er rig mulighed for at se en film indendørs.

Kontakt for et unikt ophold

Uanset hvilken årstid det er, så byder campingpladsens ejere, Lone og Morten, gæster velkommen ved Hjarbæk Fjord. De har nemlig åben året rundt, og hvis du ønsker at se nærmere på pladsen til vinter, skal du ikke tøve med at kontakte ejerne for at aftale en tid.