En Dymo er din bedste ven på kontoret

En Dymo er din bedste ven på kontoret

Sponsoreret

Hvis du kan undvære en Dymo på dit kontor, så er du lidt af en helt. For med en af Dymos labelprintere kan du virkelig få systematiseret din arbejdsplads, så den bliver lækker og strømlinet. Du kan nemlig printe flotte og tydelige labels ud, så du slipper for håndskrevne etiketter, som kan være svære at læse.

Dymo – et innovativt brand

Når det kommer til innovative løsninger med hensyn til labelprintere, er Dymo et af de førende brands. De har udviklet letanvendelige maskiner, der giver et professionelt udtryk til dine gør-det-selv labels.

En bred vifte af etiketter og labels

Med Dymos letanvendelige maskiner kan du skabe etiketter og labels på en lynhurtig og effektiv måde. Du kan skabe hver enkelt label helt efter din egen smag ved at gøre brug af:

  • En af de mange forskellige farver tape
  • Forskellige skrifttyper
  • Ved brug af understregning
  • Vælg eventuelt fed skrift
  • De mange tekststørrelser
  • Med mere

Hvilken Dymo skal du vælge?

Det kan være svært at vælge den rigtige Dymo, eftersom der er så mange modeller. Du er derfor nødt til at kigge på, hvad dit behov er. Er det eksempelvis praktisk, at du kan have din labelprinter med dig rundt omkring, så vil det være en fordel, at du vælger en håndholdt model.
Når du skal lave labels, foregår det så ved et bord? Så kan du sagtens bevæge dig ud i en af de større bordmodeller, da du ikke skal rykke rundt på den i tide og utide.