Exoskelettet afhjælper belastende arbejdssituationer

Exoskelettet afhjælper belastende arbejdssituationer

Sponsoreret

Der er kommet en helt ny form for teknologi til Danmark. En ny teknologi, der kan være den helt rigtige løsning i industrier, hvor medarbejderne udfører mange tunge løft og gentagne bevægelser. Gentagne bevægelser og tunge løft nedslider medarbejderne, der ofte får erhvervsrelaterede sygdomme. Disse belastende arbejdssituationer kan exoskelettet afhjælpe.

Hvordan kan et exoskelet hjælpe?

Når en medarbejder bærer et exoskelet, vil skelettet hjælpe personen med at holde en bestemt position, således at kroppen er bedre i stand til at udføre de ensartede opgaver uden at udsætte kroppen for unødig slitage.

Der findes flere modeller af exoskeletter

Immodenmark.dk har forskellige modeller inden for exoskeletter. Der er lige fra et exoskelet, der sidder på overkroppen til det lille exoskelet, der kun sidder på tommelfingeren.

Verdens mindste exoskelet sidder på tommelfingeren, og er designet til at støtte medarbejderen, hvor arbejdsopgaven lægger pres på tommelfingeren. Dette exoskelet er lille, enkelt og let, men kan stadig lette belastningen på tommelfingeren med helt op til 70 %, da den fordeler belastningen på hele hånden.

Her kan du kigge nærmere på et exoskelet

Du kan kigge nærmere på et exoskelet hos Immodenmark.dk. De har siden september 2019 haft et samarbejde med Ottobock Industrials.

Samarbejdet med Ottobock Industrials indbefatter Paexo Exoskeleton-serien. Denne serie er produkter, der er designet til at aflaste medarbejdere inden for bestemte erhvervsområder. Exoskelettet tilfører den enkelte medarbejder en ergonomisk optimal position i forbindelse med udførelsen af arbejdsopgaven.

Exoskelettet kan give en række af fordele for medarbejderne indenfor erhvervsområder som: industri, logistik og handel, hvor der forekommer fysisk krævende arbejdsstillinger og -situationer.