Få styr på din garderobe året rundt

Få styr på din garderobe året rundt

Sponsoreret

Hvis dit klædeskab er rodet og fyldt med masser af tøj, vil det være besværligt at finde ud af, hvad du skal tage på. Det vil helt klart være meget nemmere med en ryddelig garderobe. Det sikrer nemlig, at du hurtigt kan finde dit næste outfit.

Hvis din garderobe er helt uoverskuelig, er det værd at få orden på den. Her finder du tips, der kan hjælpe dig med at få styr på dit klædeskab.

Start med at rydde ud i dit tøj

Til at starte med skal du rydde ud i dit tøj. Det gør du ved at tage alt dit tøj ud af skabet, hvorefter du kan sortere det. Du skal nu beslutte, hvad for noget tøj du skal gemme, og hvad for noget tøj du ikke skal gemme.

Har du ikke haft et specifikt stykke tøj på i lang tid, er det værd at overveje, om det skal fjernes fra dit klædeskab. Du kan enten vælge at give tøjet til venner og familie eller til velgørenhed. Finder du ud af, at du mangler tøj, kan du vælge at købe nyt fra Mads Nørgaard.

Organisér dit tøj efter ønske og behov

Når du har fundet det tøj, du gerne vil gemme, skal det organiseres. Det kan du gøre på flere måder. Du kan enten vælge at hænge det op alt efter, hvad der er vintertøj og sommertøj. Derudover kan du organisere det i forhold til farver, typen af tøj eller lignende.

Er der ikke nok plads i dit klædeskab til alt dit tøj, er det en god idé at pakke noget af det væk. Det kan eksempelvis være en fordel kun at have dit vintertøj hængende i skabet om vinteren.