Hvad foretrækker du – vanilje, mint eller noget helt tredje?

Hvad foretrækker du – vanilje, mint eller noget helt tredje?

Sponsoreret

Er du som så mange andre rygere og ikke rygere, faldet for de smarte elektroniske cigaretter? I så fald har du også brug for en e juice, for at få den bedste damp oplevelse.

Hos den danske webshop Elekcig.dk, finder du et stort udvalg af forskellige e-væsker, som også i daglig tale kaldes for e-juice. De forskellige e-juicer består af en blanding af PG og VG, en aroma og nikotin, som vil variere i forhold til hvilken en e-juice du vælger.

 

Hvad skal jeg vælge?

Hos Elekcig kan du finde et stort udvalg af e-væsker, så mange at det en gang imellem kan være svært at vælge. E-væskerne består af en bestemt aroma, som er med til at give e-cigaretten smag og duft. Der findes utallige muligheder, når det kommer til smagen af din e-cigaret, og her kan du vælge alt, lige fra de søde smage af frugt, vanilje og mint til menthol og den velkendte tobakssmag.

Din e-juice er også den der er med til at bestemme, om du skal dampe med eller uden nikotin. Vil du for eksempel gerne ud af din nikotinafhængighed, kan du lige så stille skære ned i styrken, og på den måde blive helt fri for din nikotinafhængighed.

 

Findes der regler for hvor jeg må dampe?

De fleste af os ved efterhånden godt, at der findes en lang række af regler, når det handler om at ryge. Man kan hovedsageligt sige, at de samme regler gælder hvis du damper. Derfor er det altid en god ide, at du er opmærksom på hvor du vælger at dampe, for at undgå at genere andre.