Hvordan vælger jeg den rigtige ramme til min plakat?

Hvordan vælger jeg den rigtige ramme til min plakat?

Sponsoreret

Har du lige købt en ny plakat? Så skal du finde en ramme til den. For at finde den rigtige ramme til din plakat er der flere faktorer, du skal overveje.

Valg af ramme

I et hjem hjælper plakater på væggene med at give liv og hygge til et rum. En plakat viser, hvad du godt kan lide og skaber både harmoni og balance til et rum, der mangler noget på væggene. Men det kræver, at du finder den perfekte ramme til din nye plakat.

Plakatens og rammens størrelse

Inden du indrammer en plakat, skal du måle dens højde, bredde og tykkelse. Højden og bredden hjælper dig med at bestemme den rigtige størrelse på rammen, så du nemmere kan finde ud af, om du skal vælge en A4-ramme, A3-ramme eller A2-ramme. På samme tid hjælper tykkelsen dig med at vælge en ramme, der kan rumme plakaten.

Type af ramme

Du har mulighed for at vælge en lang række plakatrammer. Du kan både finde rammer i forskellige farver, med en lås eller i specialmål. Det handler derfor om at finde ud af, hvad der passer bedst ind i dit hjem og til selve plakaten ved valg af en ny ramme.

Det er også muligt at finde rammer i forskellige stilarter. Vælg en stil der supplerer plakaten såvel som rummet. For eksempel kan du få rummet til at se mere klassisk ud ved at vælge en træramme eller mere moderne ved at vælge en metalramme. Det er altid vigtigt at vælge en stilart, der supplerer plakaten og din personlige præference.