Mundplejeprodukter udover det sædvanlige

Mundplejeprodukter udover det sædvanlige

Sponsoreret

Ønsker du den bedste mundhygiejne, er Curaprox det oplagte valg. Det schweiziske firma har produkter i højeste kvalitet, der optimerer sundheden for din mund og dine tænder.

Særlige egenskaber

Hos 2SMILE finder du et bredt sortiment af produkter, der plejer dine tænder på bedste vis. Et førende mærke er det schweiziske Curaden International, der siden 1972 har lavet produkter under mærkerne Curasept og Curaprox, hvor førstnævnte består af tandpasta, mundskyl og gel, der forebygger plak, huller og betændelse, så er Curaprox særligt kendt for sine tandbørster, der har enestående egenskaber sammenlignet med andre tandbørster.

Høj faglighed sikrer kvalitet

Curaprox består af forskellige børster, der alle kan noget særligt. Eksempelvis finder du både tungeskrabere, protesebørster og singletandbørster, så hele munden får den optimale pleje. Særligt for Curaprox’ manuelle tandbørster er, at hårene er af curen fibre, hvilket betyder, at de er ekstra bløde og dermed mindsker risikoen for slibeskader på dine tænder. Derudover er der seks gange flere fibre som en normal tandbørste, der sørger for en mere omhyggelig rengøring af tænderne mod bakterier og plak. Der er ingen tvivl om, at Curaprox’ samarbejde med tandlæger, tandplejere og diverse universiteter garanterer en enestående faglighed, der giver din mund og dine tænder den bedste pleje.