Pift din garderobe eller din butik op med nye bøjler

Pift din garderobe eller din butik op med nye bøjler

Sponsoreret

For de uindviede kunne det godt lade til, at en bøjle bare er en bøjle, men det er altså ikke tilfældet. Når det kommer til bøjler, er der ligesom med så meget andet en bred vifte af muligheder – både indenfor design og funktionalitet. Nedenfor kan du læse lidt mere om fordelene ved bestemte typer af bøjler.

De forskellige fordele ved forskellige slags bøjler

Den mest almindelige form for bøjle kender de fleste. Det er den almindelige bøjle, som er udført af enten træ, plastik eller metal, og som er ideel til at hænge trøjer eller jakker på. Disse fås i mange forskellige design og farver, og de ses mange steder. En underkategori af disse er børnebøjlen, der er mindre, sådan at tøj til børn lettere kan hænges op.

Buksebøjler har derimod et klemmesystem, der gør, at pressefolderne på bukserne holdes pæne, og at de ikke får horisontale linjer, hvilket de ellers gør, hvis de foldes over en normal bøjle.

Renseribøjler er oftest udført i én lang og tyk galvaniseret metaltråd, sådan at tøjet ikke bliver smittet med rust på vej til eller fra renseriet, og bøjlerne kan formes for at understøtte forskellige typer af tøj.

Støvle- og klemmebøjler minder om buksebøjlerne, men her er det specifikt til det formål at hænge støvler og andre, mindre ting, der kræver klemmer, fordi de ikke naturligt kan hænge på en bøjle.

Specialbøjler kan fås til at hænge tørklæder op, sokker op eller bikinier, der ikke kan hænge ordentligt på de andre typer af bøjler.

Som du kan se, er der mange muligheder, og du kan gå på opdagelse i alle de forskellige slags bøjler allerede i dag.