Skab et økologisk børneunivers

Skab et økologisk børneunivers

Sponsoreret

Det er moderne mere end nogensinde før at købe økologisk – og mange er rigtig gode til at passe på deres børn med økologiske madvarer og økologisk tøj. Men hvad med resten af barnets omgivelser, som også udsætter små børn for alskens kemikalier og sundhedsskadelige stoffer? Her kan du tage skridtet videre ved at omgive dit barn med endnu flere ting, der er økologiske. Du kan nemlig sagtens skabe et økologisk børneunivers med Cam Cam.

Cam Cam – et økologisk interiørbrand

Cam Cams interiør er produceret af GOTS-certificeret økologisk bomuld, som ikke indeholder kemikalier og andre sundhedsskadelige stoffer. For at kunne kalde bomuld for økologisk er der en række krav, som skal opfyldes nøjagtig ligesom med økologiske fødevarer. Et økologisk landbrug, der dyrker bomuld, må eksempelvis ikke gøre brug af pesticider.

Det er designeren Sara Giese Camre, der står bag de populære og lækre produkter. Du finder produkter som stofbleer, ammepuder, dukketøj, sengetøj m.m. Skal mor og far også forkæles, er der ligeledes sengetøj til dem.

Et børneværelse i en helstøbt stil

Med de mange forskellige produkter fra Cam Cam kan du skabe et børneværelse, der er æstetisk smukt og i en helstøbt stil. Du har nemlig muligheden for at få produkter i høj kvalitet og med gennemtænkte designs.

Foruden at alle produkter er fremstillet i blød økologisk bomuld, så er de også fyldt med søde og enkle mønstre, der er inspireret af den japanske stil. Farverne er i en smuk pallette, der kan sammensmeltes på kryds og tværs og stadig give et fantastisk helhedsindtryk. Du kan derfor indrette dit børneværelse fyldt med økologi og lækre produkter.