Skelsættende løsninger til en travl hverdag med erhvervstelefoni

Sponsoreret

Har du ikke meget erfaring indenfor erhvervstelefoni eller er du ikke sikker på fordelene det kan give dig? Læs videre her for at blive klogere.

Find flere løsninger med erhvervstelefoni

En virksomhed har personlige krav og præferencer til telefonløsninger. Lund og Erichsen har igennem 20 arbejdet på funktionelle løsninger til erhvervstelefoni, som kan matche de behov og ønsker i har til jeres udbyder.

Vælg mellem IP telefonsystem, et mobil omstillingsanlæg eller hosted/lejet løsninger. Find den pakkeløsning indenfor erhvervstelefoni der passer bedst ind i dit firma. Læs mere på hjemmesiden: https://www.l-e.dk/kompetencer/erhvervstelefoni/.

Kvalificeret rådgivning og vejledning

Få erhvervstelefoni uden binding eller lange opsigelser. Der arbejdes derfor altid på højtryk for at tilfredsstille kunden. Det gøres i samarbejde med de dygtige medarbejder og eksperter, der arbejder i virksomheden. De har over 20 års erfaring inden for erhvervstelefoni og telekommunikation. Man kan altid ringe eller sende en uforpligtende e-mail for at få fagligt kompetent rådgivning og vejledning omkring erhvervstelefoni. Få råd til din virksomhed med teknologien og løsningsmodellerne der passer bedst til jer.

En nemmere hverdag

Ved at samle alle dine medarbejderes telefoni i et fælles abonnement, kan der laves ringegrupper og hurtig kontakt med kunder og forhandlere, der kan give mulighed for at skabe en større værdi i firmaet.

Det vigtigste er at skaffe kunder, og derefter at de er tilfredse. Det første indtryk er det vigtigste og grobunden for et fremtidig relation. Et mobilt omstillingsanlæg giver kunden den bedste service og oplevelse af jeres virksomhed, da de ikke skal vente længe på en ledig medarbejder.

Omstillingsanlægget giver en professionel, driftssikker og effektiv telefonløsning, som kan bruges i erhvervstelefonien.