Tag en kollega, en ven eller familien i hånden og spil Disc Golf I Havreholm Klatrepark

Tag en kollega, en ven eller familien i hånden og spil Disc Golf I Havreholm Klatrepark

Sponsoreret

Er du til konkurrence og smukke omgivelser? Så er Disc Golf banen i Havreholm Klatrepark helt sikkert lige noget for dig. Her kan du kombinere begge dele. For i Havreholm Klatrepark spiller du nemlig Disc Golf i de flotteste omgivelser.

Mangler du en aktivitet til weekenden, som ikke ligger så langt fra København? Så har Disc Golf i Havreholm Klatrepark klart potentiale for en sjov dag fyldt med sjov og udfordring sammen med vennerne eller familien. På Disc Golf banen er du nemlig sikret en times god og sjov underholdning.

Det er en 9 hullers par 3 disc golf bane, der er tale om. Det er lig med masser af udfordring for alle aldre. I øvrigt koster det kun en flad 50’er, hvis du er over 16 år, og 30kr for alle under 16 år. I Havreholm Klatrepark er du altså sikret sjov og spas for kun en slik.

Udover at spille discgolf er du sikret en god naturoplevelser og masser af muligheder for at nyde parken, hvori banen er placeret. Parken er velegnet til picnic og gode spadsereture. Her er der altså også rig mulighed for at nyde din medbragte madpakke, en pause i solen og en god gåtur.

Så tag familien i hånden til en udfordring! Så vil det vise sig, om du er til at slå på vores disc golf bane i Havreholm Klatrepark.