Vælg den rette kjolefarve til dig

Vælg den rette kjolefarve til dig

Sponsoreret

Når du skal vælge en kjole, er der mange ting, du bør overveje. En af disse ting er selve farven. Inden du går på jagt efter den perfekte kjole, bør du finde ud af, hvilke farver der passer bedst til dig. Dette kan være en svær opgave. 

Men rent faktisk kan du finde ud af dette med hjælp fra din hårfarve og hudfarve. Dog er det vigtigt at understrege, at alle kvinder kan gå i alle farver. Det handler bare om at finde farvens rette nuance til dig.

Hårfarve

Farven på din kjole kan nemt kollidere med din hårfarve, så du bør vælge en kjolefarve med omtanke. Hvis du har sort eller brunt hår, er det en simpel opgave at finde en flatterende farve. Du har faktisk en række forskellige farver at vælge mellem. 

Nogle af dine bedste muligheder inkluderer: røde, mørklilla og grønne kjoler. Disse dybe farver vil se godt ud med dine mørke lokker. Er du blondine, så kan du helt sikkert rocke farver med røde og lilla undertoner. Blondiner ser altså bedst ud i rød, sort, lilla, orange og pastelfarver.

Hudfarve

Når du vælger en kjole, er det også vigtigt at overveje din hudfarves undertone. Er din hudfarves undertone kold, bør du gå efter farver med en blå undertone. Det kan være alt lige fra sort til hvid, lysegrå og så videre. Dog kan du sagtens finde andre farver. Hvis din hudtones undertone derimod er varm? Så vil du se fantastisk ud i afdæmpede jordfarver med en gylden eller gul undertone såsom en varm brun eller en mættet gul.