Vil du have det bedste af det bedste?

Vil du have det bedste af det bedste?

Sponsoreret

Er du på jagt efter et ur og kun kan nøjes med det bedste? Så skal du se udvalget af Rolex-ure hos chrono.dk.

Hvis man siger ur, så kan man næsten ikke undgå også at sige Rolex. De fleste er klar over, at Rolex ure er nogle af de aller bedste af slagsen.

Rolex blev grundlagt i 1905 af Hans Wilsdorf og det var blandt andet dem, der opfandt det første vandtætte ur i 1926. I dag er Rolex uden sammenligning det største og mest populære brand inden for high-end ure, og det er blandt andet klart på grund af de ikoniske modeller som Daytona, Submariner, Sea Dweller og GMT-Master. Rolex er et mærke, der ikke går på kompromis og som er meget tro mod deres eget design.

Rolex ure sælges ofte brugt, fordi de simpelthen stiger i værdi med tiden. Man kan gå med et Rolex ur hele sit liv og så sælge det til det dobbelte, når man skal af med det. Det ses derfor af mange som et meget sikkert køb.

Faktisk er Vintage Rolex nærmest blevet et brand for sig og samles og handles over hele verden. Nogle modeller er gået hen og blevet samleobjekter for nogle, og derfor har disse ure også oplevet markante prisstigninger. Chrono har et stort udvalg af ure fra Rolex, og det er altså både de fine vintage-modeller men også de helt nye.