Ekstra siddepladser i haven med smukke havebænke

Ekstra siddepladser i haven med smukke havebænke

Sponsoreret

En havebænk er et must have i enhver have, og det skal gerne være en, som også falder flot ind i havens øvrige indretning og stil. Der er intet så skønt, som når sommeren kommer. Så er det nemlig endelig tid til at sidde på terrassen eller i haven og nyde solens varme stråler.

En flot havebænk kan placeres mange forskellige steder i haven. Har du for eksempel en fri mur, hvor solen ofte skinner, så kan det være et godt sted at stille bænken, hvis du vel og mærke godt kan lide at sidde i solen. Det kan også være, at du gerne vil have en siddeplads i skyggen. Her er en god bænk helt ideel, så du kan sidde og nyde en kølig brise.

Havebænke i mange forskellige materialer

Er du på jagt efter en flot havebænk og behøver den ikke nødvendigvis at være i træ? Så findes der mange forskellige materialer, som er lige så flotte som det klassiske træ. Du kan eksempelvis vælge en havebænk i metal eller en i rattan. Fordelen ved disse materialer er, at de modsat træ, bevarer deres udseende. De kræver heller ikke samme vedligeholdelse som træ, som efterhånden som den bliver brugt, skal holdes ved lige med maling eller olie.

Du kan også vælge en flot bænk, som er fremstillet i en kombination af forskellige materialer. Det kan for eksempel være en bænk, hvor stellet er lavet i træ og hvor armlæn og ryg er lavet i metal. Er du på jagt efter en flot havebænk til haven eller til terrassen, så finder du hos VidaXL et stort udvalg af flotte havebænke. Lige fra bænke i naturtræ til bænke i det populære og meget holdbare materiale rattan.