Mangler du en havebænk til terrassen?

Mangler du en havebænk til terrassen?

Sponsoreret

Hvis du gerne vil skabe flere siddepladser på terrassen, så er en havebænk den optimale løsning. Find et stort udvalg af havebænke hos vidaXL.

Det er skønt at invitere gæster hjem på terrassen til en god bøf, et glas rosé og en lun aften i dejlige havemøbler. En terrasse er et fantastisk uderum med plads til mange forskellige slags aftner, hvor I kan nyde sommeren. Men det er bedst, hvis man så har de rigtige havemøbler, som man kan være bekendt at byde sine gæster.

Har du masser af gode siddepladser til dine gæster på terrassen? Ellers kan du finde et hav af havebænke af alle slags hos vidaXL. Her er havebænke til få eller flere personer, der er simple havebænke i træ eller mere lounge-agtige havesofaer til dig, der godt kan lide at slænge dig, når du er udenfor. Uanset hvad kan du finde en havebænk, der passer til din terrasse eller altan.

Der er flere ting at tage højde for, når du skal vælge din havebænk. Det bæredygtige valg er at gå efter havemøbler af træ, for hvis de bliver vedligeholdt, holder de i mange år. De har brug for pleje engang i mellem, som eksempelvis at træet bliver grundet eller malet inden brug. Bænke, der skal stå ude hele året, skal også rengøres grundigt om foråret, så du får fjernet eventuel dannelse af mos og alger på træet. Det kan fjernes med vand og rengøringseddike.

Find det store udvalg af havebænke fra vidaXL her: https://www.vidaxl.dk/g/5044/havebaenke.