3 store tøj-fejl du ikke må begå som mand

3 store tøj-fejl du ikke må begå som mand

Sponsoreret

Arbejder du på et kontor, så kan du hurtigt komme på afveje, når det handler om din påklædning. Her får du nogle gode råd til, hvad det er du skal være opmærksom på, når du skal style dit arbejdstøj. 

 

Er du på udkig efter noget smart tøj, og gerne noget tøj der skiller sig ud fra mængden? Så er tøj fra ISNURH, måske lige noget for dig. 

 

Når du er på arbejde, skal du tænke over at du arbejder i et professionelt øjemed. Dermed sagt, er det ikke helt ligegyldigt hvilken skjorte eller bukser du vælger at tage på, på en ganske almindelig arbejdsdag. 

 

Du bør huske på, at det tøj du har på, er med til at udsende et signal om dig, og medvirker derfor til, hvordan andre mennesker der ikke kender dig, opfatter dig rent professionelt. 

 

  1. Skal du bære en skjorte på dit arbejde, er en åben skjorte no-go. Det samme gælder løse slipseknuder, som mest af alt minder om de meget sene nattetimer, eller et outfit fra 70érne. 

 

  1. Vil du gerne skille dig ud, når det kommer til din påklædning, så kan du måske være fristet til at vælge en meget farverig skjorte, måske endda en med nogle meget iøjnefaldende mønstre. Hold dig helst til de klassiske hvide eller ensfarvede skjorter. 

 

  1. Du bør altid vælge tøj, der passer til din kropsform. Det vil sige at dine bukser skal være tilpas lange og ikke stumpe, skjorten skal passe din kropsform og ikke sidde for stramt – det samme gælder jakken, som bør kunne knappes uden at stramme til.