Find de rette rammer til din bolig

Find de rette rammer til din bolig

Sponsoreret

Ligegyldigt hvilket hjem du træder ind i, finder du altid en eller anden form for rammer. Der findes et væld af forskellige rammer, så der er masser for dig at vælge mellem. Det kan eksempelvis være billedrammer, der står på en fod. Du kan ydermere få rammer, som du kan hænge på væggen. Leder du efter de helt rigtige rammer til din bolig, så læs med videre her.

Forskellige farver og materialer

Det er helt bestemt muligt at købe en billedramme til enhver indretningsstil, da de findes i et stort udvalg af farver og materialer. Er du til den nordiske indretningsstil, bør du tage et kig nærmere på billedrammer i træ. Du kan eksempelvis vælge mellem træsorter såsom mahogni, birk og eg. De tilfører alle et blødt og varmt udtryk til et rum. 

Foretrækker du en enkel og minimalistisk stil, bør du vælge en ramme fremstillet af aluminium. Denne type billedramme kan blandt andet fås i farverne hvid, sort, sølv og guld. Derved kan du få en ramme, der komplementerer farverne i din bolig på bedste vis. 

Vælg den rette størrelse

Rammer findes i et hav af standardstørrelser, hvorfor det er nemt at finde den perfekte ramme til de fleste billeder. Men har du et billede, der ikke passer ind i nogen billedrammer i en standardstørrelse? Så kan du flere steder få lavet en ramme på specialmål.

Brug dine billedrammer efter dine præferencer

Det er helt op til dig, hvad du bruger dine billedrammer til. De kan nemlig bruges til alt muligt. Du kan bruge dem til alt lige fra plakater til familiebilleder, et broderi, din egen tegning og meget mere.