Akustikplader til det seriøse kontor

Akustikplader til det seriøse kontor

Sponsoreret

Er I mange på kontoret, og bliver I ofte forstyrret af snak og larm fra hinanden? Tavle & Akustikspecialisten har et bredt sortiment af akustikplader, så I kan finde lige præcis dén, der passer til jeres kontor.

Flere funktioner

Uanset hvordan din arbejdsplads er indrettet, så er det muligt at finde den helt rette akustikplade hos tavlespecialisten. De forskellige plader er fleksible, så de let kan stilles eller hænges der, hvor du ønsker. Derudover kan du også fungere som rumdelere, så I opnår det bedste arbejdsmiljø.

Moderne farver

Foruden at være praktiske, er akustikpladerne også moderne og fås i alverdens farver. Hermed kan kontoret blive lydtæt med neutrale farver, men det kan også blive mere livligt med de mange farver, der kan kombineres og forme forskellige mønstrer.

Et væld af muligheder

Akustikpladerne fås i forskellige former og tykkelser, og i forskelligt materiale. Er der brug for et særligt koncentreret rum, ligger Tavlespecialisten også inde med en telefonboks eller et lydtæt rum, hvor man uforstyrret kan arbejde, have et lille møde eller en vigtig telefonsamtale. Uanset hvad ønskerne er, så kan du hos Tavle og Akustikspecialisten finde netop den løsning, dit kontor mangler for at opnår de bedste arbejdsforhold.