Sko til fødder med særlige behov

Sko til fødder med særlige behov

Sponsoreret

Kræver dine fødder lidt ekstra omsorg? New Feet producerer forskellige sko til fødder med lidt særlige behov, og Juul-sko.dk har et stort udvalg af sko fra New Feet.

Hvis dine fødder kræver lidt specielle behov, så er New Feet det helt rigtige skomærke. New Feet kan være til mennesker med gigt eller diabetes, og skoene produceres oftest i Portugal. Selve skoens konstruktion bliver udarbejdet i samarbejde med behandlere, som er specialister indenfor problemfødder. Derved opnår New Feet den bedste sko til lige netop den målgruppe. Skoen kan dog også bruges til mange andre mennesker med forskellige andre lidelser. Juul-sko får mange henvendelser fra behandlere og sygehuse, fordi de sender deres patienter hen til dem for at få lavet de rette sko til patienternes behov. Personalet hos juul-sko.dk har været på kursus hos New Feet, sådan at de er mere end rustede til opgaven. Det store udvalg af New Feet sko, sandaler og støvler gælder til både mænd og damer.

Find blandt andet en rødskindsballerina med rem over vristen, som også ses på billedet, så man kan få dem til at sidde godt på foden. Forbladet er et blødt materiale, og indvendig er der en 6 mm støddæmpende indlægssål. Skoen er særligt god til gigt- og diabetesfødder samt alle andre, der vil passe godt på deres fødder.

Køb dine New Feet sko hos Juul-sko.dk, der har et stort og bredt udvalg.