Bøvler du med ryggen på din arbejdsplads?

Bøvler du med ryggen på din arbejdsplads?

Sponsoreret

Hvis du har brug for et alternativ til din nuværende stol på kontoret, så prøv Ergopartners Back App stol, der er udviklet til at træne rygmusklerne, mens du sidder ned.

Det er efterhånden ikke så få, der har rygskavanker på arbejdspladsen. De mange siddende timer med dårlig holdning og dårlige arbejdsmøbler gør, at ryggen bliver belastet. Men der er hjælp at hente.

Ergopartner arbejder for bede ergonomi på kontoret, og det betyder, at de udvikler hjælpemidler til, at du kommer bedre igennem din arbejdsplads, og at du på sigt kan få sunde arbejdsvilkår. Missionen for Backapp er at udvikle og producere stole, der træner rygmusklerne, mens du sidder ned. På den måde får du en bedre holdning, samtidig med at du styrker lænden og ryggen.

Et videnskabeligt projekt har konkluderet, at personer med smerter i lænden oplevede færre smerter efter at have siddet på en Back App stol i en time. Back Apps hovedformål er at optimere sundheden og velværet hos mennesker over hele verden.

Back App er også en balancestol, der sikrer dig en aktiv og korrekt siddestilling. Stolen har en kugle, så man kan vippe roligt rundt mens der arbejdes, og det er med til at udfordre balancen. Du kan prøve stolen gratis i 14 dage, så du kan se, om den virker for dig!