Driller din iPhone X?

Driller din iPhone X?

Sponsoreret

Teledoktoreren hjælper dig hurtigt og billigt af med problemet, hvis din iPhone X er gået i stykker.

De fleste mennesker har efterhånden prøvet at tabe deres smartphone, fordi den er så tilpas stor og glat, at den nemt glider ud af hænderne. Det ville næsten være underligt, hvis du var undtagelsen. En hurtig bevægelse, et par glatte hænder, eller et lille skub til bordet, hvor mobilen ligger. Der kan være mange måder, men tabt – det bliver telefoner ofte. Og så er det lidt ærgerligt, at iPhones har så stor en glasskærm, der nemt kan knuses.

Derudover kan en knust skærm gøre din telefon stort set ubrugelig. Heldigvis er der hjælp at hente, hvis din iPhone X er gået i stykker, og skærmen er blevet knust. Faktisk kan den nemt og billigt repareres hos Teledoktoren.

Deres kompetente teknikere kan klare alle opgaver indenfor udskiftning af hardware og generel reparation af din telefon. Skærmen på en iPhone er meget udsat, og derfor er de specialiserede i netop at montere ny skærm på iPhone X, hvilket betyder at du trygt kan overlade din mobil i deres hænder. Når reparationen er udført, er det også en mulighed at få påført panserglas på skærmen, sådan at din iPhone X bliver bedre beskyttet imod diverse skader, og du får derved en bedre brugeroplevelse af din telefon.

Teledoktoren kan klare alt inden for iPhone X reparation – lige fra en ny skærm til udskiftning af eksempelvis batteri og jackstick samt meget mere, og giver de to års garanti på reparation oven i hatten. De har walk in service, og du kan derfor kigge forbi en af deres butikker i Aarhus og Randers, når det passer dig.