Gør køreturen sjovere med en el-drevet børnebus

Gør køreturen sjovere med en el-drevet børnebus

Sponsoreret

En børnebus med motor fra Immo Danmark er fordelagtig for begge parter, både dig, der kører den, og dem, der sidder i. Du undgår at slide dig selv op, og børnene får en meget sjovere tur.

Det er sundt for børn at være udenfor. Det kan næppe undre nogen, men ifølge tv-læge Peter Qvortrup Geisling, så er børn mindre udenfor, end de tidligere har været. Og det bekymrer ham, for vitaminer med N er vigtige for både koncentrationsevne og lysten til at bevæge sig, viser forskning. Det skriver Søndagsavisen.

Problemet er, at det ikke altid er lige let at få børn med udenfor, blandt andet fordi iPads og lignende har gjort sit indpas. Men måske du kan afhjælpe problemet med at lokke enten dine egne børn eller dine dagplejebørn med ud at køre i børnebus. På den måde kan I transportere jer selv til en legeplads eller lignende, uden at børnene skal gå alt for langt eller I skal med offentlig transport. Og så får de samtidig luft, mens I kører.

Børnebussen er både sjov og hyggelig, og det gør det til en oplevelse, børnene husker. Den har lav indstigningshøjde gennem sidedørene, så børnene selv kan stige ind og ud af bussen, og så skal du heller ikke slide på dig selv ved at løfte børn ind og ud hele tiden. Børnene sidder godt og sikkert i en børnebus, da alle sæder har en H-sele og er formstøbte.

Der kan også tilkøbet diverse tilbehør som regnslag, solskærme, borde til madpakker og meget andet. Derudover fås den med el-motor, sådan at transporten også bliver lettere for dig.