Find den rette belysning til din indretning

Find den rette belysning til din indretning

Sponsoreret

Belysning er ikke bare belysning. Det kan gøre en stor forskel, når det drejer sig om, hvor indbydende dit hjem virker. Derfor er det relevant at tænke på belysningen i din indretning. Det kan dog være svært at vælge, hvilke lamper fungerer bedst, så du finder her tre enkle tips til at bestemme, hvilke lamper passer bedst ind i dit hjem.

1. Vær strategisk med din belysning

Der er forskel på lamper, så det er smart at vælge dine lamper og deres placering med en strategi i baghovedet. Nogle lamper er gode til at skabe stemningsbelysning. Denne slags lampe er god at sætte i hjørner rund omkring i dit hjem, så de kan belyse steder, som normalt ikke får så meget lys. Andre lamper fungerer fremragende til opgavebelysning, så du nemmere kan se, hvad du laver. De er fine at placere ved eksempelvis i køkkenet. En tredje slags belysning er spotbelysning. Formålet med det er at fremhæve forskellige dele af dit hjem såsom din kunst på væggen eller din frimærkesamling på hylden.

Der er mange måder du kan belyse dit hjem med de forskellige belysningstyper. Det handler om at finde ud af, hvordan du foretrækker, at dit hjem bliver belyst.

2. Tag udgangspunkt i din personlige stil

Når det gælder indretning, er det vigtigt, at den reflekterer din stil, så det føles som dit sted, når du kommer hjem efter en lang dag. Derfor bør du ikke holde dig tilbage fra spændende designs, som du kan lide. Hvis du er bange for, at det giver et for travlt look i din indretning, er det en god idé at skabe balance, så din stilfulde lampe bliver et statement i rummet. På den måde kæmper den ikke om kamp med andre ting i rummet om at få opmærksomheden.

3. Vælg den rette farve lys

Pærer udsender ikke den samme slags lys. Nogle pærer giver varm belysning, mens andre udsender køligt lys. Vil du gerne skabe en hyggelig stemning, er en pære med varmt lys en god idé. Pærer med et køligt lys er til gengæld smarte at bruge i dit hjemmekontor, fordi det hjælper med koncentrationen. Det handler således om, hvilket udtryk du vil skabe i det specifikke rum Du kan også anskaffe dig en smartpære, som lader dig skifte mellem køligt og varmt lys, så du i løbet af dagen kan skifte stemningen i dit hjem.

Lamper der passer ind i alle hjem

Dyberg Larsen er et dansk belysningsbrand, der er stolt af at skabe lamper med et simpelt og smukt udtryk, der komplimenterer enhver boligindretning. Kvalitet og funktionalitet er i hovedsædet, så du er sikker på at finde flotte og funktionelle lamper, når du går på opdagelse i Dyberg Larsens store udvalg.

Mangler du en bordlampe, er det en god idé at tjekke deres bordlampetilbud ud. De har et sortiment med bordlamper i forskellige designs og farver, så du kan finde noget, der passer til din personlige smag.