Bluser – sådan finder du den perfekte udskæring

Bluser – sådan finder du den perfekte udskæring

Sponsoreret

V-hals, høj hals, bådudskæring, halterneck eller off-shoulder? Her finder du en smart guide til, hvordan du kan finde den perfekte bluse til damer. På den måde kan du nemt finde ud af, hvilken bluse der får dig til at se fantastisk ud, uanset hvilket look du går efter. 

 

Et af de vigtigste tips, når du skal finde en ny bluse er, at lade din kropstype influere dit valg. Det er dermed sagt, ikke alle typer tøj der klær alle, hvorfor du bør gå efter den bluse som fremhæver det du gerne vil. 

 

Bluser med V-hals

En bluse med V-hals, er en bluse der klæder de fleste. Den får dit ansigt til at syne smallere og halsen længere, og flytter ganske enkelt fokus fra din mave og dine brede hofter. 

 

Bluser med høj hals

Drømmer du om at være lidt højere, så kan du med fordel gå efter en bluse med høj hals. Designet får dig nemlig til at syne højere, hvilket jo er ret smart til dig, der har et ønske om at være lidt højere, end du i virkeligheden er. 

 

Bluser med bådudskæring

Vil du gerne skabe en illusion af at have lidt bredere skuldre, så skal du gå efter en bluse med bådudskæring. En bådudskæring er god til dig der har en pæreformet figur, da udskæringen skaber en super god balance mellem dine hofter og dine skuldre. 

 

Bluser med off-shoulder

Vil du gerne vise dine skuldre frem på en både feminin og meget elegant måde, ja så skal du vælge den smarte bluse uden skuldre. Denne bluse er med ét blevet et meget foretrukket valg, og det med god grund, for den er helt perfekt til ferien i syden, sommerens mange fester, eller bare til en afslappende shoppetur med veninderne.