Forkæl dit hår med Redken shampoo

Forkæl dit hår med Redken shampoo

Sponsoreret

Lyst, mørkt, rødt, gråt eller den klassiske leverpostej. Hårfarver findes i et utal af toner. Kort, page, skulderlangt eller langt. Uanset farve og længde kræver håret den rigtige pleje, og det er lige det, du får, når du bruger Redken shampoo.

Til alle hårtyper

Uanset hvilken farve hår du har, samt hvilken længde det er, så kan det hurtigt blive slidt. Det er ikke altid sundt at vaske hår hver eneste dag, men alligevel er det en fast rutine for mange. Er du en af dem, der dagligt vasker håret? Det er helt sikkert med en god bagtanke, og for mange er det en vane. En god shampoo er vejen frem, hvis du ønsker et sundt hår. Og det gælder både, hvis du vasker det dagligt, eller hvis hårvasken er reduceret til et par gange om ugen.

Prisvindende brand

Siden Redkens grundlæggelse i 1960 er deres produkter blevet kendt i store dele af verden. Det er en af de mest anerkendte shampoos blandt frisørprodukter, og det gælder i øvrigt samtlige af deres produkter. Redken producerer nemlig ikke kun shampoo. Blandt andet finder du også balsam, conditioner, hårkure, mousse, olie og hårspray fra de mange underserier. Uanset hvilken hårtype du har, så er Redken for dig, der ønsker at pleje dit hår, så det kan have en naturlig glød. Er du stadig i tvivl om, hvorvidt Redken er noget for dig? Du kan roligt stole på brandets kvalitet, hvilken understøttes ved de mange Beauty Award priser. Gør plejen nem og forkæl dit hår med Redken shampoo. Du vil næppe fortryde det.