Overvejer du at skifte til e-cigaretter?

Overvejer du at skifte til e-cigaretter?

Sponsoreret

E-cigaretter er for mange et uudforsket område. Måske har du selv set, duftet eller hørt om andre, der damper? Hvis du kan genkende dig selv i det, så læs med her, og bliv klogere på e-cigaretterne.

Flere fordele ved dampning

Det gode ved e-cigaretter er, at de faktisk kan tilpasses ind i alle disse scenarier. Er rygning forbundet med pause, afstresning og faste rutiner, så kan du gøre akkurat det samme med din e-cigaret. Er rygning forbundet med noget socialt, det at gå udenfor sammen til en fest for at ryge, og det at ryge sammen med vennerne på en sommerdag, så kan du også gøre netop det. For selvom der ikke er defineret helt klare regler for dampere endnu, så kan du ligeså godt gå ud fra, at de samme regler gælder som ved almindelig rygning. Det er selvfølgelig ikke det samme, men det er nok det tætteste, du kommer på en rigtig cigaret. Er du endnu ny på området, så kan du med fordel se nærmere på eGo, som producerer smarte startersæt.

En stor fordel, som får mange til at konvertere til den elektriske cigaret, er mulighederne inden for e-juice, som er den væske, der omdannes til damp i apparatet. Der findes alt fra jordbærsmag og æblesmag til vanilje, mentol eller kaffe. Når du vælger e-juice, så er der blandt andet forskel på smag og aroma, kvalitet, pris, hvor meget damp, der kommer, og hvor meget nikotin, du ønsker. Det afhænger alt sammen af, hvilken juice, du vælger. Alt det kan du se, når du klikker dig ind på de forskellige væsker for at læse mere. Der findes mange forskellige varianter af e-juice, faktisk mere end 8000 slags på verdensplan, så det er blot op til dig at vælge, hvilken væske der passer bedst til dig.