Genanvendelse og genbrug er i fokus hos Fornæs Ship Recycling

Genanvendelse og genbrug er i fokus hos Fornæs Ship Recycling

Sponsoreret

Trods svære forhold for ophugningsbranchen har østjyske Fornæs Ship Recycling formået at gå i spidsen for at værne om miljø og natur ved at genanvende mest muligt fra de ophuggede skibe.

 

Ophugning og videresalg af gamle både er, hvad firmaet Fornæs Aps beskæftiger sig med hver dag. Ship breaking går ud på at ophugge alle typer af skibe, og selvom det kan være store forhold, bliver alt det anvendelige genanvendt som genbrug. Selv gamle skibselementer som bremser, motorer og kompasure bliver genanvendt, hvis kvalitet og funktion lever op til standarden.

 

Metaller, affald og ubrugelige skibsdele bliver destrueret eller deponeret. De mange skibsdele, som fortsat er funktionsdygtige, kommer på Fornæs Ship Recyclings enorme lager, hvor der med lethed kan findes flere af de samme skibsdele trods de enorme forhold.

 

De mange skibe som hvert år bliver ophugget kræver mange ressourcer, som i sagens natur kan gå ud over miljøet. Dette er dog et stort fokuspunkt hos Fornæs Ship Recycling, så miljøet skånes mest muligt. Behandlingerne af skibsdelene sker hele tiden, og man er altid velkommen til at kigge forbi lageret i Grenaa, hvis man er nysgerrig på de store maskindele.

 

Køb dine skibsdele online hos Fornæs Ship Recycling. Her sørger vi for at give god service og information om de enkelte skibsdele, og om dit køb skal bruges til et bådprojekt eller bare som en sjov souvenir, betyder ikke noget.

 

Du kan se udvalget af skibsdele og finde yderligere information hos Fornæs Ship Recycling gennem ovenstående link.