Guide: Gode råd til valg af dyrefoder

Guide: Gode råd til valg af dyrefoder

Sponsoreret

Ligesom vi mennesker er forskellige, er alle dyr også forskellige. Det betyder, at de skal have hver deres dyrefoder. Men selvom at du ikke kan købe præcis det samme foder til din hest og din hund, er der flere af de samme ting, du sagtens kan holde øje med ved valg af foder. Her finder du flere gode råd, der hjælper dig med at vælge det bedste foder til dine bedste venner.

Tag et kig på ingredienserne

Når du skal købe dyrefoder, er det vigtigt, at du vælger foder af høj kvalitet. Men hvordan sikrer du det? Du bør altid tage et kig på ingredienslisten. Her kan du nemlig se, hvad der er i det specifikke foder. Det bedste vil være, at foderet udelukkende indeholder diverse rene råvarer og rent kød.

Prisen er ikke altid en indikator for kvalitet

Selvfølgelig går pris og kvalitet ofte hånd i hånd. Men det er ikke altid tilfældet. Derfor bør du aldrig bare købe dyrt dyrefoder uden overhovedet at vide, hvad du køber. Den høje pris er nemlig ikke en garanti for, at det er noget foder, der er godt for din bedste ven.

Gå ikke kun efter populære mærker

En anden ting, du bør være opmærksom på, er, at de populære mærker ikke altid kun er dine eneste muligheder. Det vigtigste er, at foderet indeholder gode og nærende ingredienser for det specifikke dyr. Du kan derfor prøve at undersøge forskellige mærker og se, hvad der virker til at være i den bedste kvalitet.