Guide: Her er de vigtigste kendetegn ved en god softgun pistol

Guide: Her er de vigtigste kendetegn ved en god softgun pistol

Sponsoreret

Det globale marked for softguns er stort og kan til tider virke uoverskueligt for nogle. Særligt er det de billige kinesiske modeller af softguns, der skaber forvirring, fordi priserne er så billige. Men det er vigtigt at holde sig for øje, hvad man køber, hvis man vil være sikker på at ende med et ordentligt produkt i hænderne. 

 

Først og fremmet er en softgun pistol et håndvåben, der kan skyde med små kugler. Kuglerne er hårde, og i modsætning til kugler til paintball pistoler indeholder kugler til softgun pistoler ikke maling. Softgun pistoler fås i vidt forskellig kvalitet med forskellig styrke, så hvis du er på udkig efter en softgun pistol, der skyder hårdt, er det ikke den billigste model, du skal gå efter. 

 

Det siger sig selv, at jo tættere du kommer på vægten af en rigtig pistol, jo mere ægte bliver skydeoplevelsen med en softgun. Derfor vil du formentlig føle, at din softgun pistol er ret så plastic-agtig, hvis du køber en billig model, der højst sandsynligt heller ikke kan skyde nær så godt som en mere bekostelig model. 

 

Dog er vægten ikke altid et tegn på kvaliteten. Udgangshastigheden betyder til gengæld noget, da det angiver, hvor hårdt en softgun skyder. Det betyder også noget for hvor ondt det gør at blive ramt af kuglerne, så det kan være en god idé at være opmærksom på at finde det rigtige niveau, alt efter hvad din softgun pistol skal bruges til. 

Find din næste softgun pistol her.