Guide: Sådan sørger du for, at det kun er din kat, der kan komme ind ad kattelemmen

Guide: Sådan sørger du for, at det kun er din kat, der kan komme ind ad kattelemmen

Sponsoreret

Der kan være rigtig mange katte i de danske parcelhusområder og villakvarterer, og derfor er døjer nogle danskere med ubudne gæster, der spiser deres kats kattemad. Heldigvis findes der en nem løsning, som stopper de ubudne katte. 

 

Har du en kat, har du måske undret dig over, at den prøver at fortælle dig, at den er sulten, selvom du føler, at du har fodret den mere end rigeligt. Der er i hvert fald flere danskere, der har tænkt sådan, og det kan der være en god forklaring på. 

 

Mange danskere, der bor i parcelhusområder elle villakvarterer, har en kat, som bevæger sig frit rundt i lokalområdet. Og selvom mange selvfølgelig selv fodrer deres kat, finder katte selv frem til andre steder, hvor de kan finde mad. 

 

Måske er du en af de katteejere, der sætter lige lovligt meget mad frem til din kat, i forhold til hvad den kan spise. Men faktisk kan det være, at det er nabolagets andre katte, der har fundet ud af, at der er fri adgang til kattemaden hos jer. 

 

Er du træt af, at ubudne katte kommer ind og spiser den mad, som er tiltænkt din egen kan, kan du købe en kattelem med chip eller magnet, så kun din egen kat har adgang ind og ud at din kattelem.