Hold styr på nøglerne med et praktisk nøgleskab

Hold styr på nøglerne med et praktisk nøgleskab

Sponsoreret

Et nøgleskab er en god og smart måde at holde styr på husstandens mange nøgler. Et nøgleskab kan huse op til 72 nøgler og er derfor en rigtig god måde til ikke at miste eller glemme, hvor alle nøglerne er.

Det er altid svært at holde styr på nøgler, og uanset hvem man er, så kan nøglerne pludselig forsvinde ud af det blå. Men med et af de mange nøgleskabe, som du finder i Kontor Syds store udvalg, så er der altid en god grund til at gemme nøglerne af vejen, så de ikke bliver væk.

Nøgleskabet er især også en god og praktisk foranstaltning, da det skal låses med en enkelt nøgle. Skal nøgleskabet for eksempel hænge i en virksomhed, hvor der er mange nøgler, er det derfor en sikker måde at opbevare alle virksomhedens nøgler.

Sikkerhed på arbejdspladsen

Hos Kontor Syd finder du især mange nøgleskabe fra det anerkendte mærke Durable. Så har du brug for et nøgleskab, som udover at opbevare nøgler, også kan gemme nøglerne sikkert af vejen, så er disse skabe værd at overveje. Nogle af nøgleskabene skal i stedet låses ved hjælp af en kode.

Står du og skal bruge et praktisk nøgleskab, for at undgå at nøglerne forsvinder? Det gælder både i den store virksomhed og i den private bolig. Mangler du andre praktiske ting til din bolig, som kan være med til at gøre mange arbejdsgange lidt nemmere. Så tag et ekstra kig på de mange forskellige kontormidler, som du kan købe hos Kontor Syd.