Din jakke er fundamentet for dit look

Din jakke er fundamentet for dit look

Sponsoreret

En jakke er et must-have i enhver mands garderobe. Det er uanset, om du ønsker at forblive varm og stilfuld på kolde vinterdage, eller hvis du har brug for en let og elegant jakke til de kølige sommeraftener. En jakke er et vigtigt fundament for et fuldendt look. En af de jakker til mænd, du bør have i dit skab, er en blazer.

En blazers vidunderlige alsidighed

En blazer er en alsidig jakke, der passer godt sammen med et hav af forskellige bukser.  De mange kombinationsmuligheder gør det muligt for dig, at få det ene smarte look efter det andet.

Skal du eksempelvis på job om morgenen, tager du et par fine bukser og slips på. Når du så senere skal ud med drengene, fjerner du slipset og skifter til et par jeans. Herved kan du nemt og hurtigt opnå både et afslappet outfit og et mere fint outfit med en blazer.

Buksevalg til din blazer

En ting er sikkert, når du skal vælge bukser til din blazer. Det er, at du under ingen omstændigheder må vælge et par bukser i samme farve som selve blazeren. Jakken og bukserne vil nemlig altid have en lille forskel i strukturen.

Har du eksempelvis mange marineblå og sorte bukser samt blå jeans, er en grå blazer det optimale valg, da det giver en god kontrast. Hvis du på den anden side har masser af bukser i grå toner samt i mørkt vasket denim, vil bukser i en subtil marineblå eller dybblå farve være ideel.